Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogos Sept Okt Nov Dis5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

Tertekan selalu dituduh curang, isteri tikam suaminya sampai mati

0


Kerana tertekan, seorang suri rumah tangga nekad menghabiskan nyawa suaminya, Bastian, 40, dalam kejadian yang berlaku pada Jumaat, 3 September 2021 di Kecamatan Tandun, Indonesia. 


Lapor Tribun News, kejadian berlaku kira-kira jam 8 pagi kerana suspek berang dengan mangsa yang kerap menuduhnya curang dengan lelaki lain. 


Suspek yang gagal mengawal diri bertindak menikam leher suaminya menggunakan senjata tajam sehingga maut serta-merta. 


Difahamkan, mangsa membangkitkan tuduhan itu setelah terbaca perbualan suspek bersama dengan seorang lelaki di laman Facebook yang mencetuskan rasa cemburu. Hal itu juga mendorong mangsa kerap melakukan kekerasan fizikal terhadap isterinya. 


Berdasarkan keterangan suspek, dia mengaku mereka sering bertengkar sehingga dia dipukul dan dipijak oleh suaminya. Tertekan dengan keadaan itu, suspek yang tidak berfikir panjang nekad membunuh suaminya. 


Suspek telah ditahan selepas keluarganya membuat laporan polis. Turut dirampas barang-barang bukti sebilah parang, sehelai selimut, tilam berlumuran darah dan beberapa lagi barangan yang lain. 


Sumber: Tribun News

3/block3/Global

3/block3/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram