Slider

Remaja tikam tukang urut pedofil 45 kali sampai mati kerana merogol teman wanitanya sejak berusia 15 tahun


Seorang pelajar Rusia didakwa membunuh 'tukang urut pedofil' yang dituduh merogol teman wanitanya ketika dia baru berusia 15 tahun. Lev Maslennikov, 18, membunuh Alexander Krizhanovsky, 30, setelah mengetahui dia merogol kekasihnya sejak tiga tahun lalu. 


Dilaporkan, Maslennikov menikam Krizhanovsky, yang bekerja sebagai tukang urut, sebanyak 45 kali dalam kejadian di St Petersburg pada 25 September, pada hari yang sama Paulina berusia 18 tahun. Maslennikov didakwa membuat akaun media sosial palsu berdasarkan teman wanitanya, yang merangkumi gambarnya. 


Dia berpura-pura menjadi rakan wanitanya dalam media sosial dan menggunakan profil tersebut untuk mengumpan Krizhanovsky keluar bertemu, di mana dia diserang dan dibunuh. Tidak diketahui sama ada Paulina mengetahui rancangan teman lelakinya untuk membunuh Krizhanovsky. 


Lapor media tempatan, Maslennikov dan pasangannya ditahan di lapangan terbang St Petersburg yang ketika itu cuba meninggalkan Rusia ke Armenia, selepas mayat Krizhanovsky ditemui polis pada tiga hari sebelumnya. Polis berkata, Maslennikov mengaku membunuh tukang urut itu sehingga mati dengan menikamnya lebih dari 45 kali. 


Maslennikov merupakan anak kepada ahli astrofizik Rusia terkenal, Dr Kirill Maslennikov, yang kini direman. 


Teman wanitanya memberitahu polis bahawa dia tidak mengetahui rancangan teman lelakinya. Paulina diklasifikasi sebagai saksi kejadian oleh penguatkuasa undang-undang. 


Menurut laporan, mayat Krizhanovsky ditemui oleh pemetik cendawan di hutan berhampiran Vsevolozhsk di wilayah Leningrad. Krizhanovsky bekerja di pusat perkembangan kanak-kanak dan di kem musim panas sebagai tukang urut sebelum kematiannya. 


Jawatankuasa Penyiasat Rusia yang menyiasat jenayah berat di negara itu berkata, "Semasa siasatan, suspek mengaku bersalah dan menjelaskan bahawa pembunuhan itu dilakukan kerana hubungan permusuhan peribadi. Dia akan didakwa tidak lama lagi."


Sumber: Daily Star

none
Copyright © 2009 - 2022 The Reporter
Made with by Templates Zoo