Slider

Pemilik kedai makan kesal terima ulasan negatif 3 kali sebab customer terjumpa rambut dalam hidangan, tetapi...


Viral di media sosial kisah seorang pengusaha kedai makan mendapat ulasan negatif berkali-kali yang dimuat naik oleh seorang pelanggannya. Pelanggan berkenaan mendakwa, dia menemui helaian rambut di dalam hidangan yang dipesannya. 


"Ada rambut tu, eeeeww! Menjijikkan! Kenapalah tak ikat rambut tu dulu sebelum masak? Teruk betul," tulis pelanggan tersebut. 


Pengusaha kedai makan itu yang dikenali sebagai Supriyadi Hadi, kemudian berkongsikan pengalamannya menerima ulasan tersebut di media sosial. Dia tidak menolak kemungkinan individu itu cuba menjatuhkan imej gerainya. 


Dalam pada itu juga, Supriyadi juga menafikan dakwaan pelanggannya dengan memuat naik gambar tukang masaknya. Rupa-rupanya, tukang masaknya tidak mempunyai rambut atau kata lainnya, botak. Jadi, tidak mungkin ada rambut yang jatuh ke dalam hidangan. 


"Nampak jelas dan sengaja nak menjatuhkan perniagaan saya. Order tiga kali, diberi satu bintang. Tiga kali juga diberi ulasan yang sama kononnya ada rambut," tulis Supriyadi pada kapsyen gambar. 


"Sedangkan tukang masak aku tak ada rambut, a.k.a botak," ujarnya. Sumber: Tribun News

none
Copyright © 2009 - 2022 The Reporter
Made with by Templates Zoo