Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogos Sept Okt Nov Dis5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

(Video) Suami hukum isteri kerana kerap buat content TikTok, disokong netizen

0


Seorang wanita dihukum oleh suaminya kerana kerap membuat content di aplikasi TikTok viral di media sosial. Wanita itu dihukum dengan cara kakinya dirantai di kerusi.


Difahamkan, video itu dirakam oleh anak pasangan itu dan dimuat naik ke akaun TikTok @annapanho dengan kapsyen, "Ini gara-gara kantoi selalu main TikTok, kaki auto kena rantai oleh suami," tulis wanita tersebut. 


Kaki wanita itu dirantai pada kerusi agar dia tidak dapat pergi ke mana-mana. Wanita berambut perang berkenaan hanya sekadar mampu termenung kerana tidak dapat bebas bergerak dan membuat content TikTok seperti biasa. 


Sesekali dia diejek oleh anaknya yang sedang merakam video, membuatkan ibunya tersenyum sebelum melemparkan bantal ke arah anaknya. 


@annapanho Keseringan jahilin laki ya gini dah😁😂#fypシ #vidioviral #bukanmain ♬ original sound - Shaniamelia


Sejak dimuat naik, video itu menerima lebih dari 19,700 tanda suka dan 174 komen dari netizen yang menyokong tindakan suami yang memberi hukuman agar isterinya serik dan tidak bermain TikTok lagi. 


"Rasakan. Disuruh masak, tapi dia main TikTok pula," kata netizen. 


"Saya mewakili warga maya menyokong tindakan si suami," tambah netizen lain.


Sumber: TikTok Annapanho

3/block3/Global

3/block3/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram