Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogos Sept Okt Nov Dis5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

'Kau dah kenapa sumbat 'burung' dalam tu?!' - Kemaluan lelaki tersekat selepas tergoda dengan soket paip PVC

0


Entah apa motifnya, namun perbuatan lelaki berusia 43 tahun ini menyumbat kemaluannya dalam soket paip PVC mengundang padah apabila dia terpaksa menahan kesakitan hampir satu jam selepas gagal mengeluarkan kemaluannya itu.


Mangsa yang tidak dapat menahan kesakitan itu terpaksa pergi ke Hospital Lawas untuk meminta bantuan. Pihak hospital bagaimanapun menghubungi Balai Bomba dan Penyelamat (BPP) Lawas) kira-kira jam 7 pagi untuk meminta bantuan kepakaran.


Ketua BPP, Azman Ibrahim berkata, sebaik saja anggotanya tiba di hospital, pasukannya mendapati mangsa telah memasukkan soket PVC di kemaluannya sehingga tersekat dan tidak dapat dikeluarkan. 


Akibatnya, anggota bomba terpaksa memotong soket tersebut menggunakan peralatan memotong khas bagi menyelamatkan kemaluan mangsa. 


"Kami memotong soket paip terbabit menggunakan alat pemotong khas. Selepas hampir sejam, akhirnya soket paip terbabit dapat dipotong dan dikeluarkan daripada kemaluan mangsa," katanya. 


Sumber: Utusan Borneo, Harian Metro

3/block3/Global

3/block3/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram