Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogos Sept Okt Nov Dis5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

Mangsa buli alami soft tissue injury, suspek dilepaskan dengan jaminan polis

0


Ketua Polis Perak, Datuk Mior Faridalathrash Wahid mengesahkan mangsa buli di asrama Maktab Rendah Sains Mara (MRSM) Sultan Azlan Shah, Kuala Kangsar mengalami kecederaan 'soft tissue' atau kecederaan tisu lembut dalam badan. 


"Keadaannya okay dan stabil, namun dia masih dirawat di hospital untuk pemantauan doktor. Berdasarkan pemeriksaan doktor, pelajar itu mengalami kecederaan yang diklasifikasikan sebagai 'soft tissue injury' atau kecederaan tisu lembut dalam badan," katanya. 


Bapa mangsa juga telah membuat satu laporan polis di Selangor berhubung kejadian yang menimpa anak lelakinya dibuli oleh rakan setingkatan. Polis telah mengambil keterangan dari mangsa untuk membantu siasatan. 


Setakat ini, 10 suspek berusia 13 tahun dan seorang pelajar berusia 15 tahun yang terbabit dalam kes tersebut telah ditahan ketika hadir memberi keterangan. Bagaimanapun, mereka telah dilepaskan dengan jaminan polis semalam. 


Sumber: Utusan Online


LAPORAN BERKAITAN

3/block3/Global

3/block3/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram