Slider

Ditampar calon suami, pengantin wanita batalkan majlis perkahwinan & kahwin dengan lelaki lainTindakan seorang lelaki yang tergamak menampar teman wanitanya di hadapan keluarga bakal mertua mengundang padah apabila dia ditinggalkan wanita itu pada hari perkahwinan mereka. 


Lapor India Today, insiden itu berlaku di Tamil Nadu, India di mana pengantin perempuan mengambil keputusan untuk melarikan diri dan meninggalkan calon suaminya itu untuk berkahwin dengan lelaki lain. 


Namun, pengantin wanita dan keluarganya turut menerima kesan dari perbuatan mereka selepas kejadian itu. 


Difahamkan, pasangan itu telah mengikat pertunangan pada 6 November 2021. Mengikut perancangan, mereka sepatutnya berkahwin pada 20 Januari 2022. Tetapi insiden yang berlaku pada sehari sebelum tarikh penting tersebut telah mengubah segala-galanya. 


Pada malam 19 Januari 2022, keluarga kedua-dua belah pengantin telah mengadakan pesta bujang untuk pasangan berkenaan. Pesta itu disambut dengan begitu meriah berserta muzik menemani para tetamu menari. 


Malam itu, pengantin wanita diajak menari bersama sepupu lelakinya. Ketika menari, sepupu lelaki merangkul tangannya dengan mesra. Pengantin wanita juga kelihatan tidak kisah kerana apa yang dilakukan sepupunya itu masih tidak melangkaui batasan. 


Tetapi di mata calon suami, tindakan sepupu isterinya itu sudah melampaui batas. Dia terus datang menghampiri dan menolak sepupu isterinya sehingga terjatuh. Dalam masa sama, dia turut menampar muka bakal isterinya itu membuatkan keluarga dan tetamu yang hadir terkejut. 


Wanita itu menangis dan merasakan calon suaminya tidak menghormatinya. Keesokan hari, dia membatalkan majlis perkahwinan mereka dan melangsungkan perkahwinan dengan lelaki lain pada hari yang sama. 


Perbuatan wanita itu mengundang kemarahan lelaki terbabit lalu mengambil tindakan untuk membuat laporan polis terhadap pengantin wanita dan keluarganya. Dia juga menuntut bayaran ganti rugi sebanyak RM3,886, jumlah wang yang dibelanjakan untuk kos majlis perkahwinan mereka. 


Sumber: India Today

none
Copyright © 2009 - 2022 The Reporter
Made with by Templates Zoo