Slider

Ibu & anak perempuan berusia 6 tahun dirogol beramai-ramai selepas dipelawa tumpang kereta orang tidak dikenali



Seorang ibu dan anak perempuan berusia enam tahun dirogol secara beramai-ramai dalam sebuah kereta yang sedang bergerak selepas mereka dipelawa menaiki kereta untuk dihantar pulang ke rumah. 


Terdahulu, dua beranak itu dikatakan melawat Piran Kaliyar, sebuah tapak suci di wilayah Uttarakhand di India, pada Jumaat, 24 Jun 2022, sebelum sekumpulan lelaki itu menawarkan diri untuk menghantar mereka pulang ke rumah dengan selamat. 


Superintendan Polis, Pramendra Doval, berkata, pemandu kereta tersebut sudah mempunyai beberapa penumpang di dalam kenderaannya apabila dia menawarkan untuk membawa dua beranak itu. Ketika itu, si ibu tidak mengetahui berapa orang lelaki yang berada dlaam kenderaan itu. 


Ketika dalam perjalanan, dua beranak itu diserang secara seksual sebelum dibuang di tepi jalan.


Kedua-dua mangsa bagaimanapun berjaya menyelamatkan diri dan pergi ke balai pada waktu tengah malam untuk membuat laporan. Dia kemudian memberitahu, pemandu kereta tersebut bernama Sonu, tetapi tiada sebarang tangkapan yang dibuat. 


Kedua-dua mangsa dibawa ke Hospital Awam Roorkee dan pegawai perubatan mengesahkan dua beranak itu adalah mangsa serangan seksual. 


Sumber: Daily Star

none
Copyright © 2009 - 2022 The Reporter
Made with by Templates Zoo