Slider

'Ada orang goyang dengan video ni' - Caprice tidak takut dengan saman fitnah SM Faisal NasimuddinPenyanyi rap, Caprice atau nama sebenarnya, Ariz Ramli, 36, tampil menegaskan beliau tidak akan memohon maaf, apatah lagi memadamkan video yang dikatakan mengandungi unsur fitnah terhadap ahli perniagaan, SM Faisal SM Nasimuddin Kamal. 


Baca: 'Tindakannya telah menyebabkan beliau tertekan & dicemuh masyarakat' - SM Faisal fail saman fitnah terhadap Caprice


Terdahulu, SM Faisal dilaporkan telah memfailkan saman fitnah terhadap Caprice yang didakwa telah memfitnah sehingga menyebab beliau tertekan dan dicemuh oleh masyarakat. 
Caprice dalam hantaran terkininya di Instagram memuat naik semula video yang dikatakan mengandungi fitnah itu dengan kapsyen berikut: 

"Sebab ramai tanya ni kes pasal apa, kita repost. InsyaAllah Cap akan sentiasa bantu mangsa-mangsa yang minta tolong di luar sana. 


"We will not be stopped or silenced. Caprice diminta untuk padam video ni dan minta maaf. Hrmm, salah orang boss," tulisnya. Dalam pada itu, Caprice turut kesal dengan tindakan ahli perniagaan berkenaan yang membuatkan dia hilang rasa hormat terhadapnya. Selain itu, Caprice juga mengumumkan dia tidak lagi mahu memandu kenderaan keluaran ahli perniagaan terbabit. 
"Salam @smnasarudin @faisalnasimuddin in light of the saman, I can no longer feel good driving and supporting your cars. 


"Therefore, this friday I'll be doing a giveaway of my Kia Sportage for free as a lucky draw to my followers. Sesiapa yang berminat nak kereta four wheel drive for free, standby jam 3 petang Jumaat ini," tulisnya. 


Sumber: Instagram Caprice

none
Copyright © 2009 - 2022 The Reporter
Made with by Templates Zoo