Slider

(Video) 6 wanita sedang menari terkinja-kinja, tiba-tiba terjatuh dalam lubangMajlis sambutan ulangtahun kelahiran bertukar menjadi malapetaka selepas beberapa tetamu yang sedang menari terkinja-kinja terjatuh dalam lubang sama ada lubang pembentungan atau bekas perigi lama.

Video kejadian itu juga tular di media sosial dan mendapat pelbagai reaksi orang ramai. 


"Kami menari betul-betul di atas lubang itu sebelum lantai itu pecah dan kami terjatuh ke dalamnya," kata Epilator Gabriela Carvalho, 38, salah seorang mangsa dalam kejadian itu. 


Kemalangan yang tidak dijangkan itu berlaku ketika dia bersama beberapa rakannya meraikan sambutan ulangtahun kelahiran rakan mereka di rumah nenek Carvalho di bandar Alagoinhas, Brazil. 


Carvalho dan rakan-rakan sebelum kejadian, sedang menari mengikut lagu popular Portugis, 'Tem Cabare Essa Noite' tanpa menyedari bahaya sedang menanti mereka. 


Tanpa sempat berbuat apa-apa, lantai yang dipijak itu pecah dan keenam-enam mangsa jatuh ke dalam lubang tersebut. 


Kejadian itu sempat dirakam oleh anak perempuan Carvalho yang menunjukkan kesemua mangsa bersaiz (serba salah nak taip) sedang melompat-lompat dalam bulatan dan tiba-tiba terjatuh dalam lubang membuatkan tetamu yang lain terkejut. 


@cosmedamianfabbredzaval0

♬ Gol de gênio - Vários Artistas
@raiodesollau Respondendo a @rlx_sara não consegui gravar tudo mas gravei isso aqui, e foi assim que todas saíram KKKKKKKKK #fy #fypシ #foryou #fyp #fyp ♬ som original - raiodesollau


Bagaimanapun, kesemua mangsa dilaporkan hanya mengalami kecederaan ringan seperti luka kecil dan lebam sahaja. 


Menurut mangsa, keluarganya pernah mengadakan majlis di tempat yang sama, tetapi tidak pernah berlaku kemalangan seperti itu. 

Ekoran kejadian itu, lubang tersebut telah ditutup selama-lamanya agar kejadian yang sama tidak berulang pada keluarga itu lagi. 


Sumber: New York Post

none
Copyright © 2009 - 2022 The Reporter
Made with by Templates Zoo