Privasi & PenafianPortal The Reporter hanya menyiarkan berita, informasi dan maklumat yang selamat untuk pengunjung. Tiada sebarang maklumat peribadi yang akan disiarkan atau diambil dari pengunjung untuk tujuan yang tidak baik. 


Cookies yang dihasilkan oleh pelayan web hanya akan digunakan untuk mengumpul maklumat bagi mengenal pasti layaran anda yang akan datang. Cookies ini tidak akan merekod data secara kekal dan tidak juga disimpan di dalam pemacu keras komputer anda. Ianya akan dipadamkan sebaik sahaja anda meninggalkan laman web ini. 


Tiada makluamt peribadi akan dikumpul semasa anda melayari laman web ini kecuali maklumat yang dikemukakan oleh anda melalui e-mel bagi tujuan mendapat info terkini dari laman web ini. 


Siaran berita, informasi dan maklumat yang disiarkan tidak semestinya benar dan anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional. Segala isi kandungan dalam laman web ini diperolehi dari sumber terbuka tempatan mahupun luar negara dan sentiasa dikreditkan semula bagi tujuan semakan semula oleh pengunjung bagi memastikan informasi yang dikongsikan itu wujud atau sebaliknya. 


The Reporter juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapatkan keuntungan ataupun mencabul hak milik mana-mana pihak. 
PENAFIAN


The Reporter tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang kerugian, kemusnahan atau apa sahaja yang berlaku pada anda ketika melayari laman web ini. Kami juga tidak dapat memberikan jaminan keselamatan anda jika sesuatu berlaku disebabkan kecuaian anda sendiri semasa melayari laman web ini.


Segala comment dan pandangan berunsur provokasi, fitnah dan negatif dari pengunjung di mana-mana artikel di laman ini, termasuk di media sosial milik The Reporter, juga adalah tanggungjawab mereka sendiri dan tidak mewakili pendirian kami.


Tarikh disunting pada 29 Oktober 2021

none
Copyright © 2009 - 2022 The Reporter
Made with by Templates Zoo